CHCEME, ABY NAŠE KRÁLOVSKÁ
KUŘATA A VEPŘÍCI ŽILI LÉPE
Proto jsme se spojili s farmami, kde se zvířata mají královsky.
Tam zvířatům dokáží dopřát více péče, prostoru, času a přímo
na farmě vypěstované krmení.


OBJEVTE SPOLU S NÁMI KRÁLOVSKOU
ŘADU SE 100% ČESKÝM PŮVODEM
Péči, trpělivost a vytrvalou píli místních farmářů jednoduše poznáte na skvělé chuti a pevnosti masa.
Téměř 2x delší chov
minimálně 56 dnů
Nutričně vyvážené
krmivo
Větší prostor
pro více pohybu
z volného výběhu
krmivo vypěstované na farmě
vyzrálé minimálně 7 dní


Stačí naskenovat QR kód a z každého obalu Královského kuřete nebo Královského vepříka jednoduše zjistíte,
Z KTERÉ FARMY POCHÁZÍ.
JAK O MASO PEČOVAT
Maso nakupujte nejlépe
na konci celého nákupu
Domů maso přepravte ideálně
v chladicí tašce
Skladujte ho ve spodní části chladničky
při teplotě 0-4 ˚C
Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit, je vhodné jej zpracovat do dvou dnů, nejpozději však do data spotřeby uvedeného na obalu
Hovězí maso patří k nejhodnotnějším druhům masa. Pro kulinářské využití je lepší maso vyzrálé, které je křehčí a rychleji se připravuje. Maso ze starších zvířat má naopak typickou výraznější chuť díky tzv. mramorování masa, což jsou jemné světlé tukové žilky ve svalovině.
Připravte si s námi oblíbené jídlo - od bifteku po guláš.
Vepřové maso je typickou součástí českých jídel. Nejlepší jakostní třídu tvoří panenská svíčková, pečeně a kýta. Výborné jsou ale např. i krkovice, bok a plec.
Vepřové kupujte čerstvé, s viditelným tukem, který je nositelem chuti. S našimi recepty si zvládnete připravit víc než jen řízek.
Vepřové
- Královský vepřík
- KRKOVICE bez kosti
- KÝTA bez kosti
- PLEC bez kosti
- PLEC plátky
- KRKOVICE bez kosti, plátky
- PANENSKÁ SVÍČKOVÁ
- PEČENĚ s kostí, plátky
- KRKOVICE s kostí, plátky
- PEČENĚ bez kosti
- PEČENĚ NA KÁMEN bez kosti, plátky
- MEDAILONKY plátky
- NA GULÁŠ kostky
- NUDLIČKY
- ŘÍZKY krájené
- BOK bez kosti, plátky
- BOK s kostí, v celku
- BOK bez kosti, v celku
- JÁTRA chlazená
- VEPŘOVÁ PEČENĚ marinovaná
- VEPŘOVÁ PANENKA marinovaná
- OBALOVANÝ ŘÍZEK z pečeně 440 g E-FREE, GLUTEN FREE
- OBALOVANÝ ŘÍZEK z pečeně v corn flakes
- Krájené sádlo
Kuřecí maso je nutričně hodnotné a zároveň lehce stravitelné. Jedná se o celosvětově nejrozšířenější druh masa, který je konzumován. Toto maso je velice oblíbené kvůli své jemné chuti a připravit si jej zvládne opravdu každý snadno a rychle.
Kromě klasického kuřete nabízíme i vynikající Královské kuře.
Kuřecí
- Královské kuře
- Královské kuře - stehna celá
- Královské kuře - prsní řízek
- Královské kuře – směs na polévku
- Královská kuřecí křídla
- Sedlácké kuře - v celku bez drobů
- PRSA s kostí
- PRSNÍ ŘÍZKY chlazené
- STEHENNÍ ŘÍZKY chlazené
- KUŘE v celku, bez drobů
- STEHNA HORNÍ bez kosti a kůže
- STEHNA MIX horní a spodní
- STEHNA horní
- JÁTRA
- KRKY
- KŘÍDLA
- MEDAILONKY z prsních řízků
- NA POLÉVKU směs
- PRSNÍ FILETY
- STEHNA spodní
- SRDCE
- STEHNA celá
- ČTVRTKY zadní
- ŽALUDKY
- ŘÍZKY MIX prsní a stehenní
Vybrali jsme pro vás kvalitní masa určená k rychlé přípravě. Ušetří vám čas, neobsahují zbytečnou chemii a podle našich originálních receptů si je snadno zvládnete připravit doma bez zbytečné námahy, hravě a s chutí. Nechte se inspirovat našimi recepty.
Ostatní
- MIX výrobek z mletého masa
- MLETÉ – výrobek z mletého hovězího masa do 10 % tuku
- MLETÉ – výrobek z mletého vepřového masa do 20 % tuku
- KUŘECÍ STEAK mletý polotovar
- VINNÁ KLOBÁSA bezlepková
- MASOVÉ KULIČKY & JÁTROVÉ KNEDLÍČKY S HOVĚZÍMI ŽEBRY
- MASOVÉ KULIČKY s červenou řepou a telecím masem
- KARBANÁTEK se šunkou a sýrem
- KARBANÁTEK s brokolicí a sýrem
- KARBANÁTEK s petrželkou
- KARBANÁTEK se zelím
- KARBANÁTEK s pepřem
- KARBANÁTEK hrubě mletý
- KUŘECÍ ŠPÍZY
Hovězí maso patří k nejhodnotnějším druhům masa. Pro kulinářské využití je lepší maso vyzrálé, které je křehčí a rychleji se připravuje. Maso ze starších zvířat má naopak typickou výraznější chuť díky tzv. mramorování masa, což jsou jemné světlé tukové žilky ve svalovině.
Připravte si s námi oblíbené jídlo - od bifteku po guláš.
-
Nechte se inspirovat
- KLIŽKA bez kosti
- ZADNÍ VÁLEČEK plátky
- ZADNÍ plátky
- KOSTI na polévku
- NUDLIČKY
- KRK v celku
- ŽEBRA s kostí
- NA POLÉVKU s morkovou kostí
- ZADNÍ bez kosti
- DRŠŤKY krájené
Vepřové maso je typickou součástí českých jídel. Nejlepší jakostní třídu tvoří panenská svíčková, pečeně a kýta. Výborné jsou ale např. i krkovice, bok a plec.
Vepřové kupujte čerstvé, s viditelným tukem, který je nositelem chuti. S našimi recepty si zvládnete připravit víc než jen řízek.
-
Nechte se inspirovat
- Královský vepřík
- KRKOVICE bez kosti
- KÝTA bez kosti
- PLEC bez kosti
- PLEC plátky
- KRKOVICE bez kosti, plátky
- PANENSKÁ SVÍČKOVÁ
- PEČENĚ s kostí, plátky
- KRKOVICE s kostí, plátky
- PEČENĚ bez kosti
- PEČENĚ NA KÁMEN bez kosti, plátky
- MEDAILONKY plátky
- NA GULÁŠ kostky
- NUDLIČKY
- ŘÍZKY krájené
- BOK bez kosti, plátky
- BOK s kostí, v celku
- BOK bez kosti, v celku
- JÁTRA chlazená
- VEPŘOVÁ PEČENĚ marinovaná
- VEPŘOVÁ PANENKA marinovaná
- OBALOVANÝ ŘÍZEK z pečeně 440 g E-FREE, GLUTEN FREE
- OBALOVANÝ ŘÍZEK z pečeně v corn flakes
- Krájené sádlo
Kuřecí maso je nutričně hodnotné a zároveň lehce stravitelné. Jedná se o celosvětově nejrozšířenější druh masa, který je konzumován. Toto maso je velice oblíbené kvůli své jemné chuti a připravit si jej zvládne opravdu každý snadno a rychle.
Kromě klasického kuřete nabízíme i vynikající Královské kuře.
-
Nechte se inspirovat
- Královské kuře
- Královské kuře - stehna celá
- Královské kuře - prsní řízek
- Královské kuře – směs na polévku
- Královská kuřecí křídla
- Sedlácké kuře - v celku bez drobů
- PRSA s kostí
- PRSNÍ ŘÍZKY chlazené
- STEHENNÍ ŘÍZKY chlazené
- KUŘE v celku, bez drobů
- STEHNA HORNÍ bez kosti a kůže
- STEHNA MIX horní a spodní
- STEHNA horní
- JÁTRA
- KRKY
- KŘÍDLA
- MEDAILONKY z prsních řízků
- NA POLÉVKU směs
- PRSNÍ FILETY
- STEHNA spodní
- SRDCE
- STEHNA celá
- ČTVRTKY zadní
- ŽALUDKY
- ŘÍZKY MIX prsní a stehenní
Vybrali jsme pro vás kvalitní masa určená k rychlé přípravě. Ušetří vám čas, neobsahují zbytečnou chemii a podle našich originálních receptů si je snadno zvládnete připravit doma bez zbytečné námahy, hravě a s chutí. Nechte se inspirovat našimi recepty.
-
Nechte se inspirovat
- MIX výrobek z mletého masa
- MLETÉ – výrobek z mletého hovězího masa do 10 % tuku
- MLETÉ – výrobek z mletého vepřového masa do 20 % tuku
- KUŘECÍ STEAK mletý polotovar
- VINNÁ KLOBÁSA bezlepková
- MASOVÉ KULIČKY & JÁTROVÉ KNEDLÍČKY S HOVĚZÍMI ŽEBRY
- MASOVÉ KULIČKY s červenou řepou a telecím masem
- KARBANÁTEK se šunkou a sýrem
- KARBANÁTEK s brokolicí a sýrem
- KARBANÁTEK s petrželkou
- KARBANÁTEK se zelím
- KARBANÁTEK s pepřem
- KARBANÁTEK hrubě mletý
- KUŘECÍ ŠPÍZY