Vepřové

Děkujeme za váš výběr:

PLEC plátky

Maso - detail hlavní obsah

Vepřová plec je méně tučná a vyžaduje delší tepelnou úpravu. Hodí se k pomalému pečení nebo dušení. Připravit si z ní můžete skvělý segedínský guláš nebo ji péct na houbách, na pivu či zelenině.

Podívejte se na video z našich farem

video_pork.jpg

U nás si maso zachovává správnou teplotu
po celou dobu expedice

1 1

Poctivě opracované maso v co nejkratším čase naporcujeme a zabalíme.

2 2

Od chvíle zabalení až po prodej v obchodech sledujeme teplotní řetězec a hlídáme správnou teplotu.

3 3 3

Po zakoupení udržujte maso při teplotě do 4 °C. Jen tak uchováte jeho čerstvost a kvalitu.

Jak udržíte maso co nejdéle čerstvé?

  • Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
  • Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
  • Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
  • Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit, je vhodné jej zpracovat do dvou dnů, nejpozději však do data spotřeby uvedeného na obalu.

Jak udržíte maso co
nejdéle čerstvé?

  • Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
  • Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
  • Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
  • Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit, je vhodné jej zpracovat do dvou dnů, nejpozději však do data spotřeby uvedeného na obalu.

Tipy a triky

Namletou vepřovou plec můžete použít na lahodnou sekanou nebo karbanátky.

Maso nechte před tepelnou úpravou nějaký čas v pokojové teplotě.

Aby se maso nevysušilo, udržujte při pečení jeho vnitřní teplotu max. 98–100 °C.

Namletou vepřovou plec můžete použít na lahodnou sekanou nebo karbanátky.

Maso nechte před tepelnou úpravou nějaký čas v pokojové teplotě.

Aby se maso nevysušilo, udržujte při pečení jeho vnitřní teplotu max. 98–100 °C.