Kuřecí

Děkujeme za váš výběr:

PRSNÍ ŘÍZKY chlazené

Maso - detail hlavní obsah

Kuřecí maso obsahuje bílkoviny, vitamíny a minerální látky. Je tedy nutričně hodnotné a zároveň lehce stravitelné. Lahodné prsní řízky si snadno a rychle připravíte na grilu či pánvi. Připravit si je zvládne každý, a to s celou škálou oblíbených omáček, dipů a příloh.    
    

Odkud pocházím

Naše kuřecí je 100% české.

Chov
Porážka
Baleno

U nás si maso zachovává správnou teplotu
po celou dobu expedice

1 1

Poctivě opracované maso v co nejkratším čase naporcujeme a zabalíme.

2 2

Od chvíle zabalení až po prodej v obchodech sledujeme teplotní řetězec a hlídáme správnou teplotu.

3 3 3

Po zakoupení udržujte maso při teplotě do 4 °C. Jen tak uchováte jeho čerstvost a kvalitu.

Jak udržíte maso co nejdéle čerstvé?

  • Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
  • Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
  • Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
  • Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit, je vhodné jej zpracovat do dvou dnů, nejpozději však do data spotřeby uvedeného na obalu.

Jak udržíte maso co
nejdéle čerstvé?

  • Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
  • Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
  • Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
  • Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit, je vhodné jej zpracovat do dvou dnů, nejpozději však do data spotřeby uvedeného na obalu.

Tipy a triky

Na ty nejlepší řízky nechte maso přes noc odležet v jogurtové marinádě.

Připravujete-li čínskou, indickou nebo mexickou kuchyni, nakrájejte maso na menší kousky. Nasaje tak do sebe lépe marinádu nebo omáčku. 

Tip na marinádu: kremžská hořčice, olej, sojová omáčka, česnek, kari, sůl a pepř.

Na ty nejlepší řízky nechte maso přes noc odležet v jogurtové marinádě.

Připravujete-li čínskou, indickou nebo mexickou kuchyni, nakrájejte maso na menší kousky. Nasaje tak do sebe lépe marinádu nebo omáčku. 

Tip na marinádu: kremžská hořčice, olej, sojová omáčka, česnek, kari, sůl a pepř.