Kuře

Děkujeme za váš výběr:

Královské kuře – směs na polévku

Maso - detail hlavní obsah

Královská kuřecí směs je ideální na přípravu silného kuřecího vývaru, ale můžete ji také použít na rizoto nebo do základu dalších polévek. Ne nadarmo se říká, že „zahřeje na těle i na duši“, a to především proto, že obsahuje mnoho vitamínů, minerálů, aminokyselin a podporuje trávení. Živiny obsažené v kuřecím vývaru jsou snadno stravitelné a prospěšné pro zdraví.

Téměř 2x delší chov

MINIMÁLNĚ 56 DNŮ

NUTRIČNĚ VYVÁŽENÉ

KRMIVO

VĚTŠÍ PROSTOR

PRO VÍCE POHYBU

Odkud pocházím

Naše kuřecí je 100% české.

Chov
Porážka
Baleno
Královská kuřata pochází výhradně z českých farem.

U nás si maso zachovává správnou teplotu
po celou dobu expedice

1 1

Poctivě opracované maso v co nejkratším čase naporcujeme a zabalíme.

2 2

Od chvíle zabalení až po prodej v obchodech sledujeme teplotní řetězec a hlídáme správnou teplotu.

3 3 3

Po zakoupení udržujte maso při teplotě do 4 °C. Jen tak uchováte jeho čerstvost a kvalitu.

Jak udržíte maso co nejdéle čerstvé?

  • Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
  • Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
  • Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
  • Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit, je vhodné jej zpracovat do dvou dnů, nejpozději však do data spotřeby uvedeného na obalu.

Jak udržíte maso co
nejdéle čerstvé?

  • Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
  • Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
  • Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
  • Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit, je vhodné jej zpracovat do dvou dnů, nejpozději však do data spotřeby uvedeného na obalu.

Tipy a triky

Maso a kosti na polévku při přípravě zalijte ideálně studenou vodou.

Nejlepší vývar získáte pomalým vařením na mírném plameni.

Připravte si do vývaru různé druhy knedlíčků: masové, rýžové nebo třeba krupicové.

Maso a kosti na polévku při přípravě zalijte ideálně studenou vodou.

Nejlepší vývar získáte pomalým vařením na mírném plameni.

Připravte si do vývaru různé druhy knedlíčků: masové, rýžové nebo třeba krupicové.