Ostatní

Děkujeme za váš výběr:

VINNÁ KLOBÁSA bezlepková

Maso - detail hlavní obsah

Vinná klobása je v Česku nejčastěji spojována s vánočním obdobím, ale dopřát si ji můžete kdykoliv během celého roku. Její příprava je rychlá a snadná. Nejčastěji se točí do spirály, která se zajistí špejlí nebo párátky, a smaží se na pánvi nebo peče v troubě.

Podívejte se na video z našich farem

video_beef.jpg

U nás si maso zachovává správnou teplotu
po celou dobu expedice

1 1

Poctivě opracované maso v co nejkratším čase naporcujeme a zabalíme.

2 2

Od chvíle zabalení až po prodej v obchodech sledujeme teplotní řetězec a hlídáme správnou teplotu.

3 3 3

Po zakoupení udržujte maso při teplotě do 4 °C. Jen tak uchováte jeho čerstvost a kvalitu.

Jak udržíte maso co nejdéle čerstvé?

  • Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
  • Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
  • Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
  • Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit, je vhodné jej zpracovat do dvou dnů, nejpozději však do data spotřeby uvedeného na obalu.

Jak udržíte maso co
nejdéle čerstvé?

  • Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
  • Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
  • Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
  • Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit, je vhodné jej zpracovat do dvou dnů, nejpozději však do data spotřeby uvedeného na obalu.

Tipy a triky

Vinnou klobásu pečte pozvolna při 140–150 °C a dopřejte jí čas.

Obsah klobásy můžete vytlačit a použít jako náplň do kapsiček z listového těsta nebo rolády.

Při pečení v troubě můžete klobásu podlít smetanou nebo třeba podložit kysaným zelím.

Vinnou klobásu pečte pozvolna při 140–150 °C a dopřejte jí čas.

Obsah klobásy můžete vytlačit a použít jako náplň do kapsiček z listového těsta nebo rolády.

Při pečení v troubě můžete klobásu podlít smetanou nebo třeba podložit kysaným zelím.