Hovězí

Děkujeme za váš výběr:

KLIŽKA bez kosti

Maso - detail hlavní obsah

Kližka je nejvhodnější a nejčastěji používané maso na guláše či jiné masozeleninové ragú. Maso z kližky obsahuje velké množství kolagenu, který po delším vaření celý pokrm zjemní a dá mu bohatou chuť.
Typická příprava kližky je delším dušením, či zkrácením doby dušení v tlakovém hrnci, po kterém je maso příjemně měkké a jemné. Jde o chutné maso, které využijete i k přípravě silného hovězího vývaru. 
    

Podívejte se na video z našich farem

video_beef.jpg

U nás si maso zachovává správnou teplotu
po celou dobu expedice

1 1

Poctivě opracované maso v co nejkratším čase naporcujeme a zabalíme.

2 2

Od chvíle zabalení až po prodej v obchodech sledujeme teplotní řetězec a hlídáme správnou teplotu.

3 3 3

Po zakoupení udržujte maso při teplotě do 4 °C. Jen tak uchováte jeho čerstvost a kvalitu.

Jak udržíte maso co nejdéle čerstvé?

  • Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
  • Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
  • Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
  • Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit, je vhodné jej zpracovat do dvou dnů, nejpozději však do data spotřeby uvedeného na obalu.

Jak udržíte maso co
nejdéle čerstvé?

  • Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
  • Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
  • Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
  • Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit, je vhodné jej zpracovat do dvou dnů, nejpozději však do data spotřeby uvedeného na obalu.

Tipy a triky

Pomalé dušení či vaření je základ pro jemnou a intenzivní chuť masa.

Chystáte-li se na guláš nebo např. hovězí na houbách, nakrájejte maso na kostičky cca 2 x 2 cm.

Chuť hovězího ideálně doplňuje červené víno, a to jak na servírování, tak podlévání.

Pomalé dušení či vaření je základ pro jemnou a intenzivní chuť masa.

Chystáte-li se na guláš nebo např. hovězí na houbách, nakrájejte maso na kostičky cca 2 x 2 cm.

Chuť hovězího ideálně doplňuje červené víno, a to jak na servírování, tak podlévání.