Hovězí

Děkujeme za váš výběr:

NUDLIČKY

Maso - detail hlavní obsah

Hovězí nudličky jsou ideání pro rychlou přípravu na pánvi. Můžete si z nich připravit minutky, hodí se pro asijskou kuchyni nebo Strogranoff.    
    

Podívejte se na video z našich farem

video_beef.jpg

U nás si maso zachovává správnou teplotu
po celou dobu expedice

1 1

Poctivě opracované maso v co nejkratším čase naporcujeme a zabalíme.

2 2

Od chvíle zabalení až po prodej v obchodech sledujeme teplotní řetězec a hlídáme správnou teplotu.

3 3 3

Po zakoupení udržujte maso při teplotě do 4 °C. Jen tak uchováte jeho čerstvost a kvalitu.

Jak udržíte maso co nejdéle čerstvé?

  • Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
  • Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
  • Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
  • Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit, je vhodné jej zpracovat do dvou dnů, nejpozději však do data spotřeby uvedeného na obalu.

Jak udržíte maso co
nejdéle čerstvé?

  • Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
  • Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
  • Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
  • Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit, je vhodné jej zpracovat do dvou dnů, nejpozději však do data spotřeby uvedeného na obalu.

Tipy a triky

Na maso se skvěle hodí zázvor, česnek, žampiony nebo červená paprika.

https://www.albert.cz/maso/veprove-na-gulas-kostky
https://www.albert.cz/maso/veprove-na-gulas-kostky

Vyzkoušejte „Stir-fry“. Jde o techniku, při které jsou všechny přísady smaženy na velmi malém množství tuku v pánvi wok.

Nudličky můžete marinovat např. v dijonské hořčici s chilli papričkou, drceným pepřem a lžící olivového oleje.

Na maso se skvěle hodí zázvor, česnek, žampiony nebo červená paprika.

https://www.albert.cz/maso/veprove-na-gulas-kostky
https://www.albert.cz/maso/veprove-na-gulas-kostky

Vyzkoušejte „Stir-fry“. Jde o techniku, při které jsou všechny přísady smaženy na velmi malém množství tuku v pánvi wok.

Nudličky můžete marinovat např. v dijonské hořčici s chilli papričkou, drceným pepřem a lžící olivového oleje.