Ostatní

Děkujeme za váš výběr:

KARBANÁTEK se šunkou a sýrem

Maso - detail hlavní obsah

Nechcete se potit u míchání masové směsi, hledat koření a vhodná dochucovadla? Pak určitě oceníte toto balení karbanátků se šunkou a sýrem. Na pánvi nebo v troubě budou hotové za pár minut a zbývá jen vyladit přílohu nebo dip. Zaručeně si pochutnáte!

Odkud pocházím

V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.

S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.

V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.

S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.

Původ masa

Podívejte se na video z našich farem

video_beef.jpg

Podívejte se na video z našich farem

video_beef.jpg
Odkud pocházím

U nás si maso zachovává správnou teplotu
po celou dobu expedice

1 1

Poctivě opracované maso v co nejkratším čase naporcujeme a zabalíme.

2 2

Od chvíle zabalení až po prodej v obchodech sledujeme teplotní řetězec a hlídáme správnou teplotu.

3 3 3

Po zakoupení udržujte maso při teplotě do 4 °C. Jen tak uchováte jeho čerstvost a kvalitu.

Jak udržíte maso co nejdéle čerstvé?

  • Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
  • Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
  • Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
  • Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit, je vhodné jej zpracovat do dvou dnů, nejpozději však do data spotřeby uvedeného na obalu.

Jak udržíte maso co
nejdéle čerstvé?

  • Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
  • Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
  • Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
  • Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit, je vhodné jej zpracovat do dvou dnů, nejpozději však do data spotřeby uvedeného na obalu.

Tipy a triky

Tip na dip: smíchejte zakysanou smetanu s nasekanou pažitkou, řeřichou a mátou. Osolte a opepřete.

Karbanátek skvěle chutná i v housce s plátkem salátu, rajčete a sýra (zkuste čedar).

Servírujte například s batátovými hranolky, posypané čerstvým koriandrem.

Tip na dip: smíchejte zakysanou smetanu s nasekanou pažitkou, řeřichou a mátou. Osolte a opepřete.

Karbanátek skvěle chutná i v housce s plátkem salátu, rajčete a sýra (zkuste čedar).

Servírujte například s batátovými hranolky, posypané čerstvým koriandrem.