Vepřové

Děkujeme za váš výběr:

BOK s kostí, v celku

Maso - detail hlavní obsah

Vepřový bok s kostí se hodí na dlouhé pečení, grilování a marinování. Jde o tučnou, šťavnatou část vepřového a kosti masu navíc dodají při pečení intenzivnější chuť. Vepřový bok neodmyslitelně patří do tradiční české kuchyně.

Podívejte se na video z našich farem

video_pork.jpg

U nás si maso zachovává správnou teplotu
po celou dobu expedice

1 1

Poctivě opracované maso v co nejkratším čase naporcujeme a zabalíme.

2 2

Od chvíle zabalení až po prodej v obchodech sledujeme teplotní řetězec a hlídáme správnou teplotu.

3 3 3

Po zakoupení udržujte maso při teplotě do 4 °C. Jen tak uchováte jeho čerstvost a kvalitu.

Jak udržíte maso co nejdéle čerstvé?

  • Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
  • Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
  • Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
  • Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit, je vhodné jej zpracovat do dvou dnů, nejpozději však do data spotřeby uvedeného na obalu.

Jak udržíte maso co
nejdéle čerstvé?

  • Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
  • Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
  • Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
  • Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit, je vhodné jej zpracovat do dvou dnů, nejpozději však do data spotřeby uvedeného na obalu.

Tipy a triky

Horní část masa před pečením nařízněte do mřížky, můžete ho přelít horkou vodou, a poté prosolte. Nařezanou stranou ho pak položte do pekáče.

Kůže musí být při pečení zcela v jedné rovině, aby se vytvořila rovnoměrně křupavá kůrka.

Před koncem pečení můžete bůček potřít sladko-kyselou omáčkou.

Horní část masa před pečením nařízněte do mřížky, můžete ho přelít horkou vodou, a poté prosolte. Nařezanou stranou ho pak položte do pekáče.

Kůže musí být při pečení zcela v jedné rovině, aby se vytvořila rovnoměrně křupavá kůrka.

Před koncem pečení můžete bůček potřít sladko-kyselou omáčkou.