Hovězí

Děkujeme za váš výběr:

ZADNÍ plátky

Maso - detail hlavní obsah

Hovězí plátky jsou kvalitní, libové maso, které se hodí na rolády, např. jako je španělský ptáček, nebo k omáčkám. Vyzkoušet můžete i některý z našich chutných salátů s hovězím masem. Budete mile překvapeni, jak vám zachutnají.

Odkud pocházím

Původ masa

Podívejte se na video z našich farem

video_beef.jpg

Podívejte se na video z našich farem

video_beef.jpg
Odkud pocházím

U nás si maso zachovává správnou teplotu
po celou dobu expedice

1 1

Poctivě opracované maso v co nejkratším čase naporcujeme a zabalíme.

2 2

Od chvíle zabalení až po prodej v obchodech sledujeme teplotní řetězec a hlídáme správnou teplotu.

3 3 3

Po zakoupení udržujte maso při teplotě do 4 °C. Jen tak uchováte jeho čerstvost a kvalitu.

Jak udržíte maso co nejdéle čerstvé?

  • Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
  • Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
  • Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
  • Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit, je vhodné jej zpracovat do dvou dnů, nejpozději však do data spotřeby uvedeného na obalu.

Jak udržíte maso co
nejdéle čerstvé?

  • Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
  • Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
  • Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
  • Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit, je vhodné jej zpracovat do dvou dnů, nejpozději však do data spotřeby uvedeného na obalu.

Tipy a triky

Chuť hovězího masa krásně podtrhuje červené víno.

Vyzkoušet můžete třeba také hovězí plátky na smetaně a na houbách.

Do masa před úpravou můžeme vetřít  čerstvé nebo sušené bylinky či koření.
 

Chuť hovězího masa krásně podtrhuje červené víno.

Vyzkoušet můžete třeba také hovězí plátky na smetaně a na houbách.

Do masa před úpravou můžeme vetřít  čerstvé nebo sušené bylinky či koření.