Hovězí

Děkujeme za váš výběr:

ŽEBRA s kostí

Maso - detail hlavní obsah

Hovězí přední s kostí – žebro, se skvěle hodí na přípravu silného hovězího vývaru nebo jako základ dalších polévek či omáček. Žebra jsou ideální i k samostatnému marinování nebo pečení.    
    

Podívejte se na video z našich farem

video_beef.jpg

U nás si maso zachovává správnou teplotu
po celou dobu expedice

1 1

Poctivě opracované maso v co nejkratším čase naporcujeme a zabalíme.

2 2

Od chvíle zabalení až po prodej v obchodech sledujeme teplotní řetězec a hlídáme správnou teplotu.

3 3 3

Po zakoupení udržujte maso při teplotě do 4 °C. Jen tak uchováte jeho čerstvost a kvalitu.

Jak udržíte maso co nejdéle čerstvé?

  • Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
  • Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
  • Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
  • Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit, je vhodné jej zpracovat do dvou dnů, nejpozději však do data spotřeby uvedeného na obalu.

Jak udržíte maso co
nejdéle čerstvé?

  • Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
  • Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
  • Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
  • Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit, je vhodné jej zpracovat do dvou dnů, nejpozději však do data spotřeby uvedeného na obalu.

Tipy a triky

Ke změknutí masa je zapotřebí delší tepelné úpravy.

Tip na marinádu: med, chilli, sójová omáčka, česnek, hořčice, sůl, tmavé pivo.

Upečené žebro lze podávat s hořčicí, křenem a pečivem.

Ke změknutí masa je zapotřebí delší tepelné úpravy.

Tip na marinádu: med, chilli, sójová omáčka, česnek, hořčice, sůl, tmavé pivo.

Upečené žebro lze podávat s hořčicí, křenem a pečivem.