Ostatní

Děkujeme za váš výběr:

MLETÉ – výrobek z mletého hovězího masa do 10 % tuku

Maso - detail hlavní obsah

Mleté hovězí má krásně červenou barvu. Oceníte jeho rychlou přípravu a využijete ho na pravé domácí burgery, mexickou specialitu Chilli con carne, masové kuličky nebo biftečky. Na dochucování můžete použít čerstvé nebo sušené bylinky (rozmarýn, tymián, oregano či majoránku), fantazii se meze nekladou.

Podívejte se na video z našich farem

video_beef.jpg

U nás si maso zachovává správnou teplotu
po celou dobu expedice

1 1

Poctivě opracované maso v co nejkratším čase naporcujeme a zabalíme.

2 2

Od chvíle zabalení až po prodej v obchodech sledujeme teplotní řetězec a hlídáme správnou teplotu.

3 3 3

Po zakoupení udržujte maso při teplotě do 4 °C. Jen tak uchováte jeho čerstvost a kvalitu.

Jak udržíte maso co nejdéle čerstvé?

  • Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
  • Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
  • Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
  • Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit, je vhodné jej zpracovat do dvou dnů, nejpozději však do data spotřeby uvedeného na obalu.

Jak udržíte maso co
nejdéle čerstvé?

  • Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
  • Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
  • Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
  • Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit, je vhodné jej zpracovat do dvou dnů, nejpozději však do data spotřeby uvedeného na obalu.

Tipy a triky

Do směsi na kuličky můžete přidat nastrouhaný sýr nebo 2-3 nastrouhané uvařené brambory.

Masovou směsí s cibulí, česnekem, rajčaty, paprikou a koriandrem můžete naplnit tortilly.

Z koření a bylinek se na maso hodí: majoránka, oregano, rozmarýn, paprika, zelený pepř aj.

Do směsi na kuličky můžete přidat nastrouhaný sýr nebo 2-3 nastrouhané uvařené brambory.

Masovou směsí s cibulí, česnekem, rajčaty, paprikou a koriandrem můžete naplnit tortilly.

Z koření a bylinek se na maso hodí: majoránka, oregano, rozmarýn, paprika, zelený pepř aj.