Hovězí

Děkujeme za váš výběr:

KRK v celku

Maso - detail hlavní obsah

Hovězí krk je maso s prorostlou svalovinou a silnou vlákninou. Vyžaduje delší tepelnou úpravou a hodí se na velmi pomalé dušení. Připravíte z něj skvělé šťavnaté burgery nebo třeba trhané maso či guláš.     
    

Podívejte se na video z našich farem

video_beef.jpg

U nás si maso zachovává správnou teplotu
po celou dobu expedice

1 1

Poctivě opracované maso v co nejkratším čase naporcujeme a zabalíme.

2 2

Od chvíle zabalení až po prodej v obchodech sledujeme teplotní řetězec a hlídáme správnou teplotu.

3 3 3

Po zakoupení udržujte maso při teplotě do 4 °C. Jen tak uchováte jeho čerstvost a kvalitu.

Jak udržíte maso co nejdéle čerstvé?

  • Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
  • Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
  • Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
  • Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit, je vhodné jej zpracovat do dvou dnů, nejpozději však do data spotřeby uvedeného na obalu.

Jak udržíte maso co
nejdéle čerstvé?

  • Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
  • Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
  • Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
  • Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit, je vhodné jej zpracovat do dvou dnů, nejpozději však do data spotřeby uvedeného na obalu.

Tipy a triky

Krk se  hodí na mletí, k výrobě domácích uzenin nebo do guláše.

Maso duste nebo vařte dlouhou dobu, dokud se nebude rozpadat.

Chuť masa doplní kořenová zelenina, červené víno nebo česnek.

Krk se  hodí na mletí, k výrobě domácích uzenin nebo do guláše.

Maso duste nebo vařte dlouhou dobu, dokud se nebude rozpadat.

Chuť masa doplní kořenová zelenina, červené víno nebo česnek.