Ostatní

Děkujeme za váš výběr:

MASOVÉ KULIČKY & JÁTROVÉ KNEDLÍČKY S HOVĚZÍMI ŽEBRY

Maso - detail hlavní obsah

Kdo by neznal švédské masové kuličky? Pokud si chcete ušetřit čas s jejich výrobou, sáhněte po tomto balení. Pak už jen stačí vytvořit lahodnou omáčku – záleží jen na vás, zda dáte přednost krémové nebo rajčatové či zda preferujete studený dip. Příprava těchto masových kuliček je rychlá a zvládne ji každý.
Dále v našem sortimentu naleznete játrové knedlíčky s hovězími žebry, ale také mini masové kuličky.

Podívejte se na video z našich farem

video_beef.jpg

U nás si maso zachovává správnou teplotu
po celou dobu expedice

1 1

Poctivě opracované maso v co nejkratším čase naporcujeme a zabalíme.

2 2

Od chvíle zabalení až po prodej v obchodech sledujeme teplotní řetězec a hlídáme správnou teplotu.

3 3 3

Po zakoupení udržujte maso při teplotě do 4 °C. Jen tak uchováte jeho čerstvost a kvalitu.

Jak udržíte maso co nejdéle čerstvé?

  • Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
  • Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
  • Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
  • Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit, je vhodné jej zpracovat do dvou dnů, nejpozději však do data spotřeby uvedeného na obalu.

Jak udržíte maso co
nejdéle čerstvé?

  • Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
  • Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
  • Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
  • Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit, je vhodné jej zpracovat do dvou dnů, nejpozději však do data spotřeby uvedeného na obalu.

Tipy a triky

Tip na dip: smíchejte řecký jogurt, mléko, sýr feta, vlašské ořechy a oregano.

Pokud se chystáte péct kuličky v troubě, rozložte je na pečicí papír a zakápněte olivovým olejem.

Kuličky můžete podávat i v tortille nebo bagetě. Chuť zvýrazněte nastrouhaným čedarem a krátce zapečte.

Tip na dip: smíchejte řecký jogurt, mléko, sýr feta, vlašské ořechy a oregano.

Pokud se chystáte péct kuličky v troubě, rozložte je na pečicí papír a zakápněte olivovým olejem.

Kuličky můžete podávat i v tortille nebo bagetě. Chuť zvýrazněte nastrouhaným čedarem a krátce zapečte.