Kuřecí

Děkujeme za váš výběr:

STEHNA horní

Maso - detail hlavní obsah

Horní stehna jsou šťavnatá a stejně jako další části kuřecího obsahují minimum cholesterolu, jsou bohatá na bílkoviny, vitamíny a minerální látky. Hodí se na pečení nebo grilování. Skvěle chutnají i jako domácí kuřecí gyros.

Odkud pocházím

Naše kuřecí je 100% české.

Chov
Porážka
Baleno

U nás si maso zachovává správnou teplotu
po celou dobu expedice

1 1

Poctivě opracované maso v co nejkratším čase naporcujeme a zabalíme.

2 2

Od chvíle zabalení až po prodej v obchodech sledujeme teplotní řetězec a hlídáme správnou teplotu.

3 3 3

Po zakoupení udržujte maso při teplotě do 4 °C. Jen tak uchováte jeho čerstvost a kvalitu.

Jak udržíte maso co nejdéle čerstvé?

  • Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
  • Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
  • Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
  • Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit, je vhodné jej zpracovat do dvou dnů, nejpozději však do data spotřeby uvedeného na obalu.

Jak udržíte maso co
nejdéle čerstvé?

  • Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
  • Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
  • Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
  • Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit, je vhodné jej zpracovat do dvou dnů, nejpozději však do data spotřeby uvedeného na obalu.

Tipy a triky

V jednoduchosti je krása, a tak si vychutnejte upečená kuřecí stehna s bagetkou nebo salátem.

Tip na marinádu: smíchejte olej, čerstvou bazalku, rozmarýn, česnek, sůl a pepř.

K pečenému masu můžete servírovat bílé víno.

V jednoduchosti je krása, a tak si vychutnejte upečená kuřecí stehna s bagetkou nebo salátem.

Tip na marinádu: smíchejte olej, čerstvou bazalku, rozmarýn, česnek, sůl a pepř.

K pečenému masu můžete servírovat bílé víno.