Vepřové

Děkujeme za váš výběr:

KÝTA bez kosti

Maso - detail hlavní obsah

Vepřová kýta je velmi kvalitní libové maso. Můžeme ji dusit v celku, používat k přípravě rolád nebo jako plátky na minutku. Nejznámější je v podobě dušené nebo uzené šunky. Patří k nejžádanějším částem vepřového masa.    
    

Podívejte se na video z našich farem

video_pork.jpg

U nás si maso zachovává správnou teplotu
po celou dobu expedice

1 1

Poctivě opracované maso v co nejkratším čase naporcujeme a zabalíme.

2 2

Od chvíle zabalení až po prodej v obchodech sledujeme teplotní řetězec a hlídáme správnou teplotu.

3 3 3

Po zakoupení udržujte maso při teplotě do 4 °C. Jen tak uchováte jeho čerstvost a kvalitu.

Jak udržíte maso co nejdéle čerstvé?

  • Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
  • Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
  • Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
  • Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit, je vhodné jej zpracovat do dvou dnů, nejpozději však do data spotřeby uvedeného na obalu.

Jak udržíte maso co
nejdéle čerstvé?

  • Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
  • Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
  • Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
  • Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit, je vhodné jej zpracovat do dvou dnů, nejpozději však do data spotřeby uvedeného na obalu.

Tipy a triky

Plátky masa na řízky krájejte přes svalová vlákna.

Řízky můžete klepat vždy dva na sobě najednou, abyste nepřicházeli o šťávu.

Chuť masa skvěle doplní bylinky, např. rozmarýn, šalvěj, petrželka aj.

Plátky masa na řízky krájejte přes svalová vlákna.

Řízky můžete klepat vždy dva na sobě najednou, abyste nepřicházeli o šťávu.

Chuť masa skvěle doplní bylinky, např. rozmarýn, šalvěj, petrželka aj.