Vepřové

Děkujeme za váš výběr:

NA GULÁŠ kostky

Maso - detail hlavní obsah

Vepřové kostky jsou oblíbenou součástí české kuchyně. Pokud si chcete pochutnat na poctivém guláši, tak právě toto maso je pro vás ta pravá volba. Můžete jej také dusit se zeleninou nebo použít i na přípravu jiných omáček. Vepřové obsahuje množství bílkovin a vitamíny skupiny B a další životně důležité látky, jako je draslík, železo, zinek a selen.

Podívejte se na video z našich farem

video_pork.jpg

U nás si maso zachovává správnou teplotu
po celou dobu expedice

1 1

Poctivě opracované maso v co nejkratším čase naporcujeme a zabalíme.

2 2

Od chvíle zabalení až po prodej v obchodech sledujeme teplotní řetězec a hlídáme správnou teplotu.

3 3 3

Po zakoupení udržujte maso při teplotě do 4 °C. Jen tak uchováte jeho čerstvost a kvalitu.

Jak udržíte maso co nejdéle čerstvé?

  • Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
  • Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
  • Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
  • Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit, je vhodné jej zpracovat do dvou dnů, nejpozději však do data spotřeby uvedeného na obalu.

Jak udržíte maso co
nejdéle čerstvé?

  • Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
  • Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
  • Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
  • Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit, je vhodné jej zpracovat do dvou dnů, nejpozději však do data spotřeby uvedeného na obalu.

Tipy a triky

Maso na guláš můžete opéct na tuku vypečeném ze slaniny. Dodá guláši lahodnou chuť!

Jaký poměr masa a cibule zvolíte, je na vás, ale ideální je alespoň 3:2.

Pro dochucování sáhněte po sladké i ostré mleté paprice, česneku, majoránce a kmínu.

Maso na guláš můžete opéct na tuku vypečeném ze slaniny. Dodá guláši lahodnou chuť!

Jaký poměr masa a cibule zvolíte, je na vás, ale ideální je alespoň 3:2.

Pro dochucování sáhněte po sladké i ostré mleté paprice, česneku, majoránce a kmínu.