Kuřecí

Děkujeme za váš výběr:

STEHNA HORNÍ bez kosti a kůže

Maso - detail hlavní obsah

Kuřecí maso obsahuje minimum cholesterolu, zato je bohaté na bílkoviny, vitamíny a minerální látky. Horní stehna bez kosti jsou velice šťavnatá a hodí se na řízky, pečení či grilování nebo přípravu s celou řadou omáček.

Odkud pocházím

Naše kuřecí je 100% české.

Chov
Porážka
Baleno
Královská kuřata pochází výhradně z českých farem.

U nás si maso zachovává správnou teplotu
po celou dobu expedice

1 1

Poctivě opracované maso v co nejkratším čase naporcujeme a zabalíme.

2 2

Od chvíle zabalení až po prodej v obchodech sledujeme teplotní řetězec a hlídáme správnou teplotu.

3 3 3

Po zakoupení udržujte maso při teplotě do 4 °C. Jen tak uchováte jeho čerstvost a kvalitu.

Jak udržíte maso co nejdéle čerstvé?

  • Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
  • Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
  • Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
  • Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit, je vhodné jej zpracovat do dvou dnů, nejpozději však do data spotřeby uvedeného na obalu.

Jak udržíte maso co
nejdéle čerstvé?

  • Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
  • Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
  • Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
  • Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit, je vhodné jej zpracovat do dvou dnů, nejpozději však do data spotřeby uvedeného na obalu.

Tipy a triky

Maso přes potravinovou fólii rozklepejte na plátek a použijte na závitek.

Tip na marinádu: smíchejte olivový olej, česnek, sůl, pepř, papriku a chilli a maso potírejte během grilování.

Vyzkoušejte různé přílohy, např. bulgur, kuskus nebo pohanku.

Maso přes potravinovou fólii rozklepejte na plátek a použijte na závitek.

Tip na marinádu: smíchejte olivový olej, česnek, sůl, pepř, papriku a chilli a maso potírejte během grilování.

Vyzkoušejte různé přílohy, např. bulgur, kuskus nebo pohanku.