Kuřecí

Děkujeme za váš výběr:

KŘÍDLA

Maso - detail hlavní obsah

Kuřecí křídla jsou sice nejméně masitou částí kuřete, ale zato jsou velmi vláčná a křehká. Chutnají skvěle grilovaná nebo pečená s nejrůznějšími dipy. Můžete je také marinovat v pikantní, sladkokyselé nebo BBQ marinádě.

Odkud pocházím

Naše kuřecí je 100% české.

Chov
Porážka
Baleno

U nás si maso zachovává správnou teplotu
po celou dobu expedice

1 1

Poctivě opracované maso v co nejkratším čase naporcujeme a zabalíme.

2 2

Od chvíle zabalení až po prodej v obchodech sledujeme teplotní řetězec a hlídáme správnou teplotu.

3 3 3

Po zakoupení udržujte maso při teplotě do 4 °C. Jen tak uchováte jeho čerstvost a kvalitu.

Jak udržíte maso co nejdéle čerstvé?

  • Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
  • Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
  • Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
  • Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit, je vhodné jej zpracovat do dvou dnů, nejpozději však do data spotřeby uvedeného na obalu.

Jak udržíte maso co
nejdéle čerstvé?

  • Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
  • Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
  • Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
  • Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit, je vhodné jej zpracovat do dvou dnů, nejpozději však do data spotřeby uvedeného na obalu.

Tipy a triky

Maso nejprve pečte pomalu, do změknutí masa a vypečení kůže. Pak jej potřete a prudce zapečte s marinádou.

Tip na marinádu: smíchejte sójovou omáčku, med, zázvor a česnek.

Po upečení můžete křídla posypat čerstvými bylinkami nebo sezamem.

Maso nejprve pečte pomalu, do změknutí masa a vypečení kůže. Pak jej potřete a prudce zapečte s marinádou.

Tip na marinádu: smíchejte sójovou omáčku, med, zázvor a česnek.

Po upečení můžete křídla posypat čerstvými bylinkami nebo sezamem.