Vepřové

Děkujeme za váš výběr:

ŘÍZKY krájené

Maso - detail hlavní obsah

Vepřová kýta je velmi kvalitní libové maso. Řízky jsou ideální na přípravu jako minutka, na roládu nebo jako přírodní řízek. Je jen na vás, jaké úpravě dáte přednost. Také spolehlivá česká klasika, jakou je řízek v trojobalu, vás nezklame. Kýta patří k nejžádanějším částem vepřového masa a zaručeně si pochutnáte.

Podívejte se na video z našich farem

video_pork.jpg

U nás si maso zachovává správnou teplotu
po celou dobu expedice

1 1

Poctivě opracované maso v co nejkratším čase naporcujeme a zabalíme.

2 2

Od chvíle zabalení až po prodej v obchodech sledujeme teplotní řetězec a hlídáme správnou teplotu.

3 3 3

Po zakoupení udržujte maso při teplotě do 4 °C. Jen tak uchováte jeho čerstvost a kvalitu.

Jak udržíte maso co nejdéle čerstvé?

  • Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
  • Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
  • Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
  • Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit, je vhodné jej zpracovat do dvou dnů, nejpozději však do data spotřeby uvedeného na obalu.

Jak udržíte maso co
nejdéle čerstvé?

  • Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
  • Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
  • Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
  • Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit, je vhodné jej zpracovat do dvou dnů, nejpozději však do data spotřeby uvedeného na obalu.

Tipy a triky

Plátky masa na přírodní řízek hezky naklepejte paličkou a po krajích nařízněte (maso se při smažení nezkroutí).

Plátky se zpravidla smaží při vyšších teplotách, proto použijte sádlo, ghí nebo rostlinný olej. Máslo naopak vhodné není.

Klasický řízek v trojobalu můžete obalit i dvakrát. Sice potřebuje delší čas na smažení, ale pochutnáte si.

Plátky masa na přírodní řízek hezky naklepejte paličkou a po krajích nařízněte (maso se při smažení nezkroutí).

Plátky se zpravidla smaží při vyšších teplotách, proto použijte sádlo, ghí nebo rostlinný olej. Máslo naopak vhodné není.

Klasický řízek v trojobalu můžete obalit i dvakrát. Sice potřebuje delší čas na smažení, ale pochutnáte si.